13 Ağustos 2020 altın fiyatları

Gram altın fiyatı ve ons altın değeri altın fiyatlarındaki son dakika verilerini etkilemeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda 480 lira seviyesine kadar yükselen gram altın ardından yaşadığı sert düşüşle 450 lira seviyelerine kadar düşmüştü. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, cumhuriyet altını kaç TL? İşte altın fiyatlarında ve ons altında son durum…

13 Ağustos 2020 altın fiyatları

Altının ons fiyatının 2 bin doların altına gerilemesinin ardından altın fiyatlarında ciddi bir gerileme yaşanmıştı. Hem ons altın hem de dolar kuruna bağlı olarak değişkenlik gösteren gram altın geçtiğimiz günlerde 480 lira seviyelerine kadar yükselmişti. Peki, bugün altın piyasasında son durum ne?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı haftanın dördüncü işlem günü olan 13 Ağustos 2020 Perşembe günü 455 lira seviyelerinde bulunuyor. Ons altın fiyatı ise bugün bin 391 dolar seviyelerinde yer alıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Hafta kapanışına kısa bir süre kala çeyrek altın alış fiyatı ise 741 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 757 lira seviyelerinde yer alıyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yüklü miktarda ve uzun vadede yatırım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise 2 bin 960 TL’den alınıp 3 bin 7 TL’den satışa sunuluyor.

Altının haftayı nasıl kapatacağı ise yarın piyasaların kapanmasıyla birlikte ortaya çıkacak.