Atay Uslu'dan Ramazan Mesajı

Atay Uslu'dan Ramazan Mesajı

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlementerler Asamblesi Türk Grubu Başkanı Atay Uslu Tüm İslam Alemi’nin ve ülkemizin Ramazan Ayı’nı kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Atay Uslu, şunları ifade etti:

“Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına girmiş bulunuyoruz.

Ramazan ayı tüm dünyada olmak üzere, İslam Âleminde de barış ve huzurun hâkim olduğu, tüm insanların kardeşlik duygularıyla birlikte yaşadığı günlere vesile olması açısından da mübarek bir ay.

Eğer hakkıyla idrak ve ihya eder; hikmet, nimet ve güzelliklerini iyi değerlendirirsek Ramazan Ayı; hayatı bir okula, bütün yeryüzünü bir mabede dönüştürecektir.

Milletçe Ramazan Bayramı’nda çifte bayram yapmak ümidiyle, idrak edeceğimiz Ramazan ayının, bu salgın hastalıktan bir an önce kurtuluşumuza vesile olmasını dilerim.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif, milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun” dedi.