CHP'li Torun, Başkan Böcek'in son durumu hakkında açıklama yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'ne gelerek yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Böcek'in sağlığının iyiye gittiğini vurgulayan Torun, “Bilinci yerinde. Tepki veriyor, konuşulanı anlıyor. Şu an hala yoğun bakımda, özenle takip ediliyor" dedi.

CHP'li Torun, Başkan Böcek'in son durumu hakkında açıklama yaptı

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan bilgi aldı. CHP İl Başkanı Nusret Bayar, CHP milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Başkan Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'le birlikte rektörlük binasında gelen Seyit Torun, Muhittin Böcek'in sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra basın açıklaması yaptı. Torun, Başkan Böcek'in sağlığının iyiye gittiğini açıkladı.

'HER ŞEY KONTOL ALTINDA'

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldığını anlatan Seyit Torun, ''Daha önce özel bir hastanede tedavisi olumlu şekilde yapılmıştı. Burada da o tedaviye ek olarak süreç devam ediyor. En son aldığımız bilgiye göre, bir tık daha iyiye gittiğini ve her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyebilirim. Süreç yakından takip ediliyor" dedi.