İYİ Parti İl Başkanı Başaran, adaylığını açıkladı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, il başkanlığında yeniden adaylığını açıkladı. Başaran, “Antalya'da seçimler kazanılmışsa bu zafer, İYİ Parti ve siz cesur yürekliler sayesindedir" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Başaran, adaylığını açıkladı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Cam Piramit'te il başkanlığı adaylığını açıkladı. Yoğun kalabalığın yer aldığı açıklamaya Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, çevre illerdeki il başkanları, ilçe başkanları ve ilçe yönetimleri katıldı. Adaylık açıklamasını yapan Mehmet Başaran, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve il yönetim kurulu üyeleri, salonda bulunan partilileri 'bozkurt' işaretiyle selamladı.
'ANTİDEMOKTRATİK DAVRENIŞLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ'
İl Başkanı Mehmet Başaran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le birlikte doğru insanlarla hedefe doğru yürümeye devam edeceklerini aktardı. Partide görev aldığı andan bu yana kimseyi ötekileştirmediğini belirten Başaran, “Sadece kapılarımızı değil gönüllerimizi de açtık. Yine aynı anlayışla karşınızdayım. Bölünmüş bir yapı değil, el ele sevgi dolu bir Antalya il teşkilatı kuracağız. Liyakatlı insanlarla, doğru kadrolarla çalışıp, adalet, demokrasi ve kalkınma sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, antidemokratik davranışlara asla müsaade etmeyeceğiz. Ayrıştırıcı her kavram, etnik milliyetçilik ve mezhepçilik, Türk milletinin sırtına saplanmış bir hançerdir. Bizler, ömrümüzü Türk milletine adadık ve her şeyimizle Türk milleti için çalışmaya söz verdik. Özellikle yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediyelerin kazanılmasında büyük pay sahibi olan İYİ Parti, bundan sonra gerekli değeri görecektir. Antalya'da seçimler kazanılmışsa bu zafer, İYİ Parti ve siz cesur yürekliler sayesindedir" diye konuştu.